Акція до Дня будівельника на програмне забезпечення

Шановні колеги!

Пропонуємо Вам ознайомитись зі спеціальними пропозиціями до Дня Будівельника:
знижка 20 % на всі програми та Кошторис 8 Онлайн. Акцію продовжено до 31.08.2024 року (включно)

Дізнайтеся більше про акційні пропозиції:


ПК “Будівельні Технології: Кошторис 8" — це сучасна програма для автоматизації кошторисного процесу, яка широко використовується в будівельній галузі України. Вона розроблена для створення, ведення та аналізу кошторисної документації відповідно до чинних українських нормативів. Ця програма є потужним інструментом для професіоналів будівельної галузі, які прагнуть оптимізувати процеси складання, перевірки та експертизи кошторисів і забезпечити високу швидкість, якість та точність розрахунків.
Відгуки >>>
Спробувати безкоштовно >>>
Придбати зі знижкою 20 % - від 5600 грн. (без урахування ПДВ) та отримати в подарунок доступ до сервісу “Кошторис 8 Онлайн” на 12 місяців >>>

Хмарний сервіс “Кошторис 8 Онлайн” — це хмарна версія програмного забезпечення, яка дозволяє користувачам працювати з кошторисною документацією через Інтернет, що забезпечує доступність та зручність використання з будь-якого місця та пристрою та виключає необхідність відстежувати і встановлювати оновлення.
Відгуки >>>
Спробувати безкоштовно >>>
Придбати зі знижкою 20 % - від 2880 грн. (без урахування ПДВ) >>>

ПК "Будівельні Технології - Кошторис ПВР" — це спеціалізоване програмне забезпечення для складання кошторисів на проєктно-вишукувальні роботи, експертизу проєктів, оцінку технічного стану будівель та споруд, розрахунку класу наслідків (відповідальності).
Відгуки >>>
Спробувати безкоштовно >>>
Придбати зі знижкою 20 % - від 3840 грн. (без урахування ПДВ) >>>

ІДС "БУДСТАНДАРТ" — незамінний інструмент для будівельних компаній та проєктних організацій, які прагнуть забезпечити відповідність своїх робіт актуальним нормативним вимогам. Програма допомагає підвищити ефективність роботи, забезпечуючи швидкий доступ до необхідної документації та спрощуючи процеси пошуку та використання нормативних документів.
Відгуки >>>
Спробувати безкоштовно >>>
Придбати зі знижкою 20 % - від 4320 грн. (без урахування ПДВ) та отримати в подарунок доступ до сервісу “БУДСТАНДАРТ Online” на 12 місяців >>>

Компанія-розробник протягом 12 місяців забезпечує оновлення програм, технічну підтримку, консультації з питань роботи в програмах, кошторисної справи та нормативного регулювання. Для швидкого освоєння кошторисних програм надаються лаконічні відеоінструкції та здійснюється професійне навчання на курсах кошторисної справи.


Ознайомтесь з можливостями програм на офіційних сайтах розробника https://smeta.ua, https://budstandart.ua/ та замовте презентацію, щоб зробити зважений вибір.

Телефони Відділу продажів:
+38 (057) 341-80-81
+38 (067) 577-30-95
+38 (099) 928-89-69
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.