Онлайн-сервіс CheckPrice - моніторинг цін на ринку будівельних матеріалів України

Шановні колеги!

Повідомляємо Вам, що ми запустили оновлений Онлайн-сервіс моніторингу цін будівельних матеріалів CheckPrice https://checkprice.com.ua

Тепер він став доступним в мережі Інтернет, а не лише в інтеграції з програмним комплексом «Будівельні Технології: Кошторис 8».

Вам вже не потрібно витрачати зайвий робочий час на моніторинг цін будівельних матеріалів, адже ми зібрали для Вас актуальні ціни на ринку будівельних матеріалів України в єдину базу, яка доступна Онлайн. Тепер Ви маєте змогу швидко переглянути актуальні ціни на будівельні матеріали у зручному форматі з будь-якої точки світу за будь-який період будівництва.

Зареєструвавшись на сервісі CheckPrice Ви отримуєте:

  • доступ до декількох тисяч постачальників будівельних матеріалів з усієї країни, які зможуть забезпечити Ваші будівельні об’єкти усім необхідним;
  • переглядати актуальну базу цін на ринку будівельних матеріалів України, що налічує понад 3,5 мільйонів позицій за будь-який період будівництва;
  • отримувати щоденне оновлення цін в режимі Онлайн, щоб постійно мати доступ до актуальних пропозицій постачальників.

Інвестори можуть використовувати сервіс моніторингу цін CheckPrice з метою аналізу ринку будівельних матеріалів України.

Проєктувальникам сервіс CheckPrice допоможе визначити актуальні ціни на будівельні матеріали і застосувати їх при складанні інвесторської кошторисної документації.

Замовникам будівництва сервіс CheckPrice допоможе швидко знайти актуальні ціни на будівельні матеріали, визначитись з пріоритетними постачальниками та перевірити вартість будівництва на будь-якій його стадії – від інвесторської кошторисної документації до актів виконаних робіт.

Підрядники, завдяки сервісу CheckPrice, Ви зможете швидко і фахово підготувати тендерну пропозицію учасника торгів, розрахувати договірну ціну або здійснити взаєморозрахунки за виконані роботи з урахуванням актуальних цін на ринку будівельних матеріалів України.

Постачальникам будівельних матеріалів CheckPrice допоможе знайти вдячних замовників завдяки інтеграції сервісу з найсучаснішою в Україні кошторисною програмою «Будівельні Технології: Кошторис 8», користувачами якої є тисячі підприємств у т.ч. лідерів будівельного та енергетичного ринку України: УКРЕНЕРГО, УКРГІДРОЕНЕРГО, ДТЕК, МЕТІНВЕСТ та багато інших.

Реєструйтесь на сервісі CheckPrice та зробіть свій будівельний процес ще більш ефективним!

Зареєструватися на сервісі CheckPrice