Новий практичний курс «Визначення вартості дорожніх робіт в програмі Кошторис 8», (дистанційно)

На Ваші численні запити ми розробили практичний курс з визначення вартості дорожніх робіт з використанням укрупнених показників вартості (УПВ), відповідно до Методики визначення вартості дорожніх робіт (Наказ Міністерства інфраструктури України від 07.10.2022 № 753).

Розклад занять:

Група 2310 «Визначення вартості дорожніх робіт в програмі Кошторис 8»

Дистанційне навчання, онлайн лекції кожен вівторок та п’ятницю з 15:00 до 16:30 або в запису.

Період навчання: 6 червня - 7 липня 2023 року (9 онлайн лекцій + атестація).

Вартість: 3 000,00 грн. без урахування ПДВ.

Записатися в групу  >>> 

Програма курсу >>>

Що значить дистанційний формат навчання в нашому навчальному центрі?

  • 9 онлайн-лекцій у платформі «MS Teams» або «Zoom», з 15:00 до 17:00, двічі на тиждень (кожен вівторок та п’ятницю) з можливістю перегляду запису (лекції будуть доступні студенту в його особистому кабінеті 24/7).
  • Викладачі курсу на зв’язку зі студентами в будь-який час (Vibеr, форум учбового центру, електронна пошта, телефонний зв’язок).
  • Доступ до відео-матеріалів з теорії складання кошторисної документації.
  • Перевірка і контроль знань на кожному етапі навчання: після кожної лекції студент отримує домашнє завдання, теоретичне і практичне, викладач перевіряє домашні завдання, вказує на всі помилки та допомагає їх вирішити.
  • Для виконання практичних завдань надається Онлайн-версія ПЗ «Будівельні Технології: Кошторис» та доступ до сервісу «БУДСТАНДАРТ Online» зі всіма необхідними нормативними документами.
  • Після закінчення навчання студенти проходять Онлайн Атестацію та отримують фірмовий Сертифікат та Атестат кошторисника.