Здобутки проєкту «Будуємо майбутнє разом»

Ніщо так не надихає, як розуміння того, що те, що ти робиш, змінює Світ на краще.
Автор нам не знайомий, але непогано сказано)))

Шановні колеги!

Ми хотіли б поділитися з Вами своїми здобутками в одному з напрямків нашої діяльності.

Це проєкт «Будуємо майбутнє разом», який був розроблений ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» з метою підвищення рівня освіти за рахунок забезпечення навчальних закладів якісними програмними продуктами та інформаційними системами.

У проєкті беруть участь університети, академії та коледжі з такими напрямками освіти як будівництво, транспорт, нафто-газовидобування, гірництво, енергетика.

В рамках участі у проєкті викладачі та студенти отримують на пільгових умовах доступ до сучасного програмного забезпечення з розрахунку кошторисної документації та інформаційних систем, таких як: «Будівельні Технології: Кошторис», «Будівельні Технології: Кошторис ПВР», ІДС «БУДСТАНДАРТ» та сервіс БУДСТАНДАРТ Онлайн.

Викладачі можуть безкоштовно пройти навчання та підвищити свою кваліфікацію на курсах кошторисної справи в Навчальному центрі компанії-розробника.

Наразі в Україні функціонує понад 100 навчальних закладів із зазначеними вище напрямками освіти, з них близько половини вже стали учасниками проєкту «Будуємо майбутнє разом» у 2022-2023 навчальному році, а це більш ніж 300 викладачів та близько 2000 студентів. З повним переліком учасників проєкту Ви можете ознайомитись за посиланням: http://bmr.cl.com.ua/uchasnyky-proektu.html

Набір учасників проєкту «Будуємо майбутнє разом» триває!

Особливість участі в проєкті у поточному навчальному році полягає в тому, що співпраця з розробником програмного забезпечення ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP» спрощена на всіх рівнях: без договору (на підставі письмової заявки), без оплати, всі послуги надаються в режимі Онлайн.

Чому це важливо?

З настанням карантину через пандемію, потім через вторгнення агресора та окупації частини нашої країни, перестали працювати звичні для навчальних закладів інструменти проведення теоретичних та практичних занять з кошторисної справи та суміжних дисциплін у студентів.

Тим часом, для користувачів програмних продуктів ТОВ «COMPUTER LOGIC GROUP», були успішно впроваджені такі методи дистанційного навчання та роботи як дистанційне навчання на курсах кошторисної справи, хмарне рішення для обчислення вартості будівництва КОШТОРИС 8 Онлайн, сервіс для роботи з нормативними документами будівельної галузі БУДСТАНДАРТ Online.

Усіма своїми напрацюваннями ми щиро ділимося з навчальними закладами, що дозволяє організувати їм навчальний процес в режими Онлайн з будь-якої точки світу.

Цікаво, що інтеграція КОШТОРИС 8 Онлайн з сервісом перекладу Google Translate дозволяє навчати іноземних студентів та створювати кошториси будь-якою мовою.

Так КОШТОРИС 8 Онлайн стає ще й інструментом міжнародного спілкування.

Найважливішими здобутками проєкту «Будуємо майбутнє разом» є не тільки кількісні показники, хоча ми сподіваємось, що кількість фахово навчених студентів в перспективі переросте в якість будівельно-монтажних робіт.

Цього навчального року ми зустріли ще більше мотивованих викладачів, здатних закохати студентів у кошторисну справу!

Дякуємо, що надихаєте нас на створення найкращих програм і подальший розвиток проєкту «Будуємо майбутнє разом»!