Оновлення програми ІДС БУДСТАНДАРТ. Версія програми 3.12.0 від 06.03.2017 р.

Шановні користувачі!

Команда БУДСТАНДАРТ підготувала для Вас чергове оновлення програмної частини. Оптимізоване завантаження оновлення бази документів.

Увага! Щоб використовувати нові можливості програми, в т.ч. завантажувати та встановлювати оновлення документів, необхідно встановити ІДС БУДСТАНДАРТ версії 3.12.0 від 06.03.2017 на всіх робочих місцях! .

Завантажити оновлення програми

1. Оптимізоване завантаження оновлення бази документів.

2. В панелі атрибутів документа додана нова вкладка «Коментарі». Тут користувачі програми можуть створювати, редагувати і видаляти коментарі до документів. Ці коментарі будуть доступні всім користувачам, які працюють в рамках одного монітора ліцензій.

Мал. 1 - Нова вкладка «Коментарі»

Мал. 1 - Нова вкладка «Коментарі»

3. Поліпшено роботу з користувальницькими каталогами. У вікні користувальницьких каталогів додані операції «Вирізати - Вставити» для розділів каталогів. Вони стають доступні через контекстне меню панелі структури тематичних каталогів. Користувачі зможуть переміщувати підкаталоги в своїх тематичних каталогах. У Користувальницьких каталогах не працювала команда «Очистити розділ» контекстного меню розділів - помилка виправлена.

Мал. 2 - Додані операції «Вирізати - Вставити»

Мал. 2 - Додані операції «Вирізати - Вставити»

4. Покращено інтерфейс програми. У вікні нормативної бази, випадаючий список «Класифікація» - панелі дерева каталогів масштабувати тільки до певної межі - помилка виправлена, тепер його можна розтягнути ширше.

Мал. 3 - Випадаючий список «Класифікація»

Мал. 3 - Випадаючий список «Класифікація»

5. Оновлення SumatraPDF - перегляд документів у форматі PDF.

З повагою, команда БУДСТАНДАРТ