Щодо цін на матеріальні ресурси, що застосовуються при виконанні дорожніх робіт на автомобільних дорогах загального користування

Пояснення до інформації щодо цін на дорожньо-будівельні матеріали

Інформація про поточні ціни на дорожньо-будівельні матеріали надано  Службами автомобільних доріг в АРК Крим, областях і м. Севастополі за даними підприємств-виробників (постачальників), що знаходяться на території Криму, областей, міст Києва та Севастополя.

Ця інформація має довідковий характер і може слугувати замовнику та підряднику орієнтиром при визначенні вартості дорожніх робіт на стадіях складання інвесторської кошторисної документації та договірної ціни у випадках відсутності даних щодо цін на окремі матеріали, які не є основними на конкретній будові.

Ціни по матеріалах згруповано по таким таблицям:

  • у вкладці “загальний” – наведено загальний перелік матеріалів з найменшою і найбільшою ціною; крім того, назва матеріалу в таблиці містить посилання на вкладку з відповідним матеріалом;
  • у вкладці з відповідним матеріалом містяться таблиці, в одній відображено ціни за регіонами, де зазначається найбільша (червоним кольором) та найменша (зеленим кольором) ціна, а в іншій (інших) - ціни в порядку їх зростання на основі даних попередньої таблиці.

Ціни з діапазоном наведені з урахуванням наявності різної номенклатури.

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за липень

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за червень

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за травень

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за квітень

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за березень

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за лютий

Ціни на дорожньо-будівельні матеріали за січень

Источник: http://minregion.gov.ua/