Міністерством екології та природних ресурсів україни утворено робочу групу з імплементації положень європейської конвенції про захист домашніх тварин

Мінприроди створює робочу групу з імплементації положень Європейської конвенції про захист домашніх тварин. Відповідний наказ від 02.12.2015 № 461 підписав в.о. Міністра екології та природних ресурсів України Курикін С.І.

Головною метою робочої групи є імплементація положень Європейської конвенції про захист домашніх тварин, ратифікованої Законом України № 578-VII від 18.09.2013 та розроблення інших нормативно-правових актів, спрямованих на реалізацію вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

До складу робочої групи увійшли представники профільного департаменту міністерства, представники інших центральних органів виконавчої влади та місцевих органів виконавчої влади (за погодженням з їх керівниками), а також за згодою науковці, представники громадськості.

Наказ від 02.12.2015 № 461 «Про робочу групу з імплементації положень Європейської конвенції про захист домашніх тварин»


Джерело: http://menr.gov.ua/