Семінар кошторисників за участю КРУ та Укрдержбудекспертизи

Тема семінару: «Автоматизація розрахунку та перевірки кошторисної документації із застосуванням ПК «Строительные Технологии - СМЕТА».

Семінар відбудеться 13-14 жовтня 2011 року за адресою:
м. Харків, вул. Сумська, 40, головний корпус ХДТУБА, 3-й поверх, актова зала університету.

Організатори семінару:
ТОВ «Computer Logic Group» за сприяння Харківського державного технічного університету будівництва та архітектури (ХДТУБА). За участю представників КРУ і Укрдержбудекспертизи.

Карта проїзду до місця проведення семінару
і рекомендовані для поселення готелі, які розташовані поруч.

Вартість участі у семінарі 570,00 гривень, у т.ч. ПДВ 20% - 95,00 гривень, за кожного учасника семінару. УВАГА! Вартість враховує: участь у семінарі, матеріали семінару, сертифікат учасника семінару. Оплату за участь у семінарі необхідно провести на розрахунковий рахунок ТОВ «Computer Logic Group» не пізніше 10 жовтня 2011 року.

На семінарі будуть розглянуті наступні питання:

  • Основні вимоги КРУ при проведенні перевірок на об'єктах, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.
  • Вимоги Укрдержбудекспертизи до проектно-кошторисної документації з урахуванням останніх змін у законодавстві.
  • Автоматизація розрахунку та перевірки кошторисної документації з урахуванням останніх змін у ціноутворенні, реалізованих у ПК «Строительные Технологии - СМЕТА».
  • Формування зведеної відомості витрат ресурсів, обсягів виконаних робіт та вартісних показників об'єктів будівництва з можливістю їх групування за будовами, замовниками, виконавцями і договорами із застосуванням ПК «Строительные Технологии - СМЕТА».
  • Використання поточних ринкових цін на будівельні матеріали та конструкції в ПК «Строительные Технологии - СМЕТА» на етапах формування інвесторської документації, договірної ціни і при розрахунках за виконані роботи.
  • Обмін кошторисною документацією між різними програмними комплексами для визначення кошторисної вартості об'єктів будівництва (формат ІБД).
  • Забезпечення підприємств будівельної галузі актуальною нормативно-технічною документацією на прикладі використання електронної бібліотеки ІДС «БУДСТАНДАРТ».
  • Розрахунок кошторисів на проектно-вишукувальні роботи, нові можливості ПК «Строительные Технологии - СМЕТА» ПИР.

Програма семінару «Автоматизація розрахунку та перевірки кошторисної документації із застосуванням ПК «Строительные Технологии - СМЕТА»

Під час проведення семінару відбудуться майстер-класи з використання програмних продуктів «Строительные Технологии - СМЕТА», «Строительные Технологии - СМЕТА» ПИР, ІДС «БУДСТАНДАРТ». Майстер-класи проводитимуть провідні спеціалісти компанії-розробника.

Ви можете заздалегідь направити Ваші запитання до представників КРУ, Укрдержбудекспертизи і розробників програмних комплексів на e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У темі повідомлення обов'язково вкажіть: Семінар Харків 2011.

Скачати документацію для участі у семінарі
Розмір файлу
Тип файлу
 
Пакет документів (програма семінару, заявка на участь, запрошення на семінар)
45 KB
.zip
Заявка на участь у семінарі
37 KB
.doc
Програма семінару
72 KB
.doc
Запрошення на семінар
52 KB
.doc

Запрошуємо для участі у семінарі керівників профільних підприємств, фахівців служби замовника, інженерів проектних, виробничих і кошторисно-договірних відділів.

З питань участі в семінарі, будь ласка, звертайтеся за телефоном (057) 714-00-56, 752-04-35, e-mail:Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Джерело: Пресс-центр компании «Computer Logic Group»