Оновлення програми ІДС БУДСТАНДАРТ. Версія програмної частини 3.8.0 від 09.06.2015 р

У меню «Документи» створено нові розділи: «Покажчики нормативних документів» і «Шаблони (бланки) документів». Що нового у версії 3.8.0 В меню «Документи» створені нові розділи: «Покажчики...

У меню «Документи» створено нові розділи: «Покажчики нормативних документів» і «Шаблони (бланки) документів».


Що нового у версії 3.8.0

В меню «Документи» створені нові розділи: «Покажчики нормативних документів» та «Шаблони (бланки) документів».

Покажчики діючих нормативних документів України

У даному розділі зібрані останні редакції покажчиків чинних нормативних документів у галузі будівництва, охорони праці, пожежної безпеки, енергетики, дорожнього господарства, а також міжнародних та європейських стандартів, прийнятих в Україні. Розділ створений спеціально для зручності наших користувачів. Тепер вирішити питання про статус документа набагато простіше - достатньо скористатися пошуком по тексту покажчика, застосувавши набір клавіш Cntr+F.

Каталог нормативних документів на 2015 рік - Національні нормативні документи України у галузі будівництва та промисловості будівельних матеріалів (станом на 01.01.2015 року) - також доступний для наших користувачів в рамках даного розділу з можливістю друку.

Шаблони (бланки) документів

З шаблонами (бланками) нормативних документів тепер не потрібно витрачати час та гроші для придбання журналів, актів, наряд-допусків. Досить знайти потрібний шаблон (бланк) в програмі та роздрукувати.

В розділ «Питання - Відповідь» доданий пункт «Питання - Відповідь (Охорона праці)».

З повагою, команда ІДС БУДСТАНДАРТ


Джерело: cl.com.ua