Співпраця з Державним Національним гірничим університетом міста Кривий Ріг

Протягом 15-ти років компанія Computer Logic Group успішно співпрацює з Державним «Національним гірничим університетом». Кожен рік кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки НГУ випускає велику кількість студентів зі спеціальністю...

Протягом 15-ти років компанія Computer Logic Group успішно співпрацює з Державним «Національним гірничим університетом». Кожен рік кафедра будівництва, геотехніки і геомеханіки НГУ випускає велику кількість студентів зі спеціальністю «Шахтне та підземне виробництво», а також «Промислове і цивільне будівництво». При підготовці дипломних робіт випускники кафедри активно використовують програмний комплекс «Строительные технологии – СМЕТА» компанії Computer Logic Group.

Відповідно до політики університету, освоєння таких програмних комплексів, як «Строительные Технологии – СМЕТА», «БУДСТАНДАРТ», Лира, Мономах, «Building Manager», AutoCAD, ArchiCAD, важливо, оскільки сфера програмного забезпечення активно розвивається і стає все більш актуальною. Володіння даними програмами необхідно будівельникам, а значить і студентам університету ці знання будуть корисними, оскільки в майбутньому їм надасться можливість застосувати ці знання на практиці.

Сьогодні, близько половини випускників університету, працюючи в ведучих гірничодобувних і будівельних компаніях України, для автоматизації розрахунку і перевірки кошторисної документації, використовують програмний комплекс «Строительные Технологии - СМЕТА».

Розуміючи важливість вивчення молодими спеціалістами програмного забезпечення у сфері будівництва, Національний гірничий університет оптимізує вивчення дисциплін, шляхом дистанційного навчання, курсів по окремим дисциплінам, в тому числі зі застосуванням сучасних програм для розрахунку та перевірки кошторису.

Для реалізації подібних форм навчання, на базі університету був створений центр «Інформаційні технології в будівництві». Ставлячи за мету вдосконалення процесу навчання для будівельних спеціальностей, а також розвиток і укріплення ділових відносин з ведучими компаніями по виробництву інженерних програмних продуктів, центр «Інформаційні технології в будівництві» надає сучасну аудиторію для проведення лекційних занять з обладнанням для e-learning, а також комп’ютерний клас з ліцензійним програмним забезпеченням, обладнаний завдяки спонсорській допомозі компанії ДТЕК. Співпрацюючи з «Computer Logic Group», центр «Інформаційні технології в будівництві» надає студентам можливість вивчити курс «Кошторисні технології» зі застосуванням програми «Строительные Технологии - СМЕТА».

З 2015 року студенти і викладацький склад Національного гірничого університету, з метою оновлення знань в сфері нормативної документації будівельної галузі, використовують Інформаційну Довідкову Систему «БУДСТАНДАРТ».

Співпраця компанії Computer Logic Group та Національного гірничого університету дає багато переваг для обох сторін, оскільки даний курс корисний для студентів з практичної точки зору, а також він сприяє популяризації програмних продуктів «Строительные технологии – СМЕТА» та ІДС «БУДСТАНДАРТ».

Таким чином, Національний гірничий університет, розуміючи необхідність оновлення знань і підвищення кваліфікації працівників у сфері будівництва, надає можливість не вступаючи на програму підготовки бакалавра чи магістра, вивчити та засвоїти сучасні програмні комплекси, такі як «Строительные Технологии – СМЕТА», «БУДСТАНДАРТ», Лира, Мономах, «Building Manager», AutoCad, ArchiCAD, які затребувані ведучими будівельними і гірничодобувними компаніями України.


Джерело: http://cl.com.ua