Компанія Computer Logic Group здійснила сходження на Говерлу

На передодні свого 25-ти річчя компанія Computer Logic Group 25 серпня 2017 року здійснила сходження на Говерлу.

Компанія Computer Logic Group здійснила сходження на Говерлу

Сходження на Говерлу не відноситься до проектів космічного масштабу, але це безумовно виклик для тих, хто зважиться на такий крок. А якщо Ви плануєте це зробити всією компанією, то будьте готові до того, що успіх Вашого підприємства буде прямо залежати від злагодженої і дружної роботи всього колективу.

Відразу скажу, що це було сміливе рішення і, якщо хочете, виклик для всіх нас. Яке ж було моє здивування, коли практично 100% співробітників компанії висловили бажання спробувати себе в цій непростій справі.

Ми прибули в приватний готель «Гостинна хата», мабуть, кращий готель в Яблуниці, 24 серпня 2017 року. В цей же день до нас приєдналися наші партнери - компанія «Будівельні технології», м. Київ, прекрасний представник ДержДорНДІ Юлія Бібік і наші друзі з Казахстану - директор Департаменту ціноутворення і кошторисного нормування АТ «КазНІІСА» Арман Хасен і директор ТОВ «Кошторис РК» Акан Турлибек. Увечері того ж дня ми вирушили в Буковель і піднялися на туристичному підйомнику на однойменну гору, звідки нам відкрилися прекрасні види на Карпати.

А вже на наступний день, ми всією командою вийшли на туристичний маршрут до вершини Говерли - найвищої гори в Карпатах. Для тих, хто думає, що це просто прогулянка по протоптаних стежках з метою зробити кілька сотень прекрасних селфі, поспішаємо Вас розчарувати - це не зовсім так, а точніше зовсім не все так просто, як може здатися на перший погляд. А особливо песимістично налаштованим на цей рахунок оптимістам, радимо спробувати зробити це і, якщо у Вас вийде, повірте, Ваша самооцінка злетить до небес)))

Сходження на Говерлу зайняло у нас близько 3-х годин і близько 2-х годин нам знадобилося, щоб спуститися з вершини. Це були важкі й в той же час прекрасні п'ять годин, протягом яких кожен з нас проявив себе з найкращого боку, а всі разом ми були справжньою командою! Тут було все - і командний дух, і взаємовиручка, і взаємодопомога, і націленість на результат. Ми були командою і саме тому ми досягли результату - практично 100% учасників проекту піднялися на вершину Говерли, найвищої гори і найвищої точки на території України - 2061 метрів над рівнем моря.

Ми, компанія Computer Logic Group, ось уже 25 років розробляємо програмні продукти для будівельної галузі. Ми любимо те, що ми робимо і те, що ми робимо - ми робимо з любов'ю. Сходження на Говерлу для нас - це знакова подія тому, що в усьому, що ми робимо ми прагнемо досягати вершин, оскільки точно знаємо, що тільки краще може бути достатньо хорошим!

Артур Вишневський